Che Lagarto Hostel Porto de Galinhas

Grande Recife, Ipojuca
Che Lagarto Hostel Porto de Galinhas Genel
Che Lagarto Hostel Porto de Galinhas Genel
Che Lagarto Hostel Porto de Galinhas Genel
Che Lagarto Hostel Porto de Galinhas Öne Çıkan Resim
Che Lagarto Hostel Porto de Galinhas Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Che Lagarto Hostel Porto de Galinhas
Praça 11, 19 Porto de Galinhas Grande Recife, Ipojuca

Che Lagarto Hostel Porto de Galinhas misafirlere Ipojuca (Porto de Galinhas) bölgesinde, Porto Cult Müzesi ve Porto de Galinhas Beach ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Maracaipe Plajı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Muro Alto Plajı ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

27 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Women
Women Dormitory in Suite (6 beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x