Chaweng Regent Beach Resort

Güney Tayland, Bo Put
Chaweng Regent Beach Resort Genel
Chaweng Regent Beach Resort Genel
Chaweng Regent Beach Resort Genel
Chaweng Regent Beach Resort Genel
Chaweng Regent Beach Resort Genel
Image More +83 fotoğraf
Chaweng Regent Beach Resort
155/4 Chaweng Beach Güney Tayland, Bo Put

Chaweng Regent Beach Resort size Koh Samui merkezinde, Ko Na Thian ve Chaweng Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Bo Phut Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Lamai Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Chom Talay Restaurant ideal, a denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 155 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Royal
Royal Süit
Grand
Grand Premier
Room
Premier Oda
Room
Bir adet Çift Kişilik Yataklı, Sigara İçilmeyen
Room
Grand Premier Family Room
Room
Royal Suite Beach Front
Room
Deluxe Regency (Pool View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x