Château Vaudreuil Hôtel & Suites

Montreal - Monteregie, Vaudreuil
Château Vaudreuil Hôtel & Suites Genel
Château Vaudreuil Hôtel & Suites Genel
Château Vaudreuil Hôtel & Suites Genel
Château Vaudreuil Hôtel & Suites Genel
Château Vaudreuil Hôtel & Suites Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Château Vaudreuil Hôtel & Suites
21700, route Transcanadienne Montreal - Monteregie, Vaudreuil

Vaudreuil bölgesindeki Château Vaudreuil Hôtel & Suites misafirlere göl üzerinde, Morgan Arboretum ağaç parkı ve Saint Anne Rapids ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Arena Cite Des Jeunes ile 2,9 mi (4,7 km) ve Kite Montreal ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Ristorante Villa Fontana restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 115 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık tenis kortları ve kapalı havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Vaudreuil bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak, Göl Manzaralı
Classic
Classic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Classic
Classic Süit, Birden Çok Yatak
Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Göl Manzaralı
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Classic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x