Château Tour Saint-Fort

Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Saint-Estephe
Château Tour Saint-Fort Öne Çıkan Resim
Château Tour Saint-Fort Dış Mekan
Château Tour Saint-Fort Dış Mekan
Château Tour Saint-Fort Dış Mekan
Château Tour Saint-Fort İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Château Tour Saint-Fort
1 Route de la Villotte Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Saint-Estephe

Saint-Estephe bölgesindeki Château Tour Saint-Fort konaklamanızda Médoc Natural Regional Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chateau Lilian Ladouys ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chateau Tronquoy Lalande ile 2,2 mi (3,5 km) ve Chateau Cos-d'Estournel ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Château Tour Saint-Fort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Petit Verdot)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Magdelaine noire)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Folle Blanche)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Carmenere)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x