Chateau Terre Blanche

Cathar Kaleleri, Chalabre
Chateau Terre Blanche Genel
Chateau Terre Blanche Genel
Chateau Terre Blanche Öne Çıkan Resim
Chateau Terre Blanche İç Mekan
Chateau Terre Blanche Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Chateau Terre Blanche
11 rue Terre blanche Cathar Kaleleri, Chalabre

Chalabre bölgesindeki Chateau Terre Blanche misafirlere nehir kıyısında, Chalabre Şatosu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Montbel Gölü ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Puivert Kalesi ile 7 mi (11,2 km) ve Lagarde Kalesi ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Chateau Terre Blanche Chateau Terre Blanche misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x