Château Serre Barbier

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Saint-Béat-Lez
Château Serre Barbier Öne Çıkan Resim
Château Serre Barbier Dış Mekan
Château Serre Barbier Dış Mekan
Château Serre Barbier Dış Mekan
Château Serre Barbier İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Château Serre Barbier
Route d'Espagne Midi-pyrenees (orta Pireneler), Saint-Béat-Lez

Saint-Beat bölgesindeki Château Serre Barbier misafirlere kırsal bölgede, Station du Mourtis Kayak Merkezi ve Termas Baronía de Les ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pan Ski Lift ile 7,1 mi (11,5 km) ve TS Tuc de l'Escalas ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Restaurant, Château Serre Barbier misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x