Château Saint-Jean

Montlucon
Château Saint-Jean Genel
Château Saint-Jean Genel
Château Saint-Jean Genel
Château Saint-Jean Genel
Château Saint-Jean Genel
Image More +39 fotoğraf
Château Saint-Jean
Avenue Henri de la Tourfondue , Montlucon

Montlucon bölgesindeki Château Saint-Jean misafirlere kırsal bölgede, Notre-Dame Kilisesi ve Chateau des ducs de Bourbon 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Wilson Bahçesi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Pop Müzik Müzesi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

La Chapelle yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Park Manzaralı
Superior
Superior Oda, Park Manzaralı
Junior
Junior Süit, Park Manzaralı
Süit,
Süit, Park Manzaralı
Classic
Classic Oda, Balkon, Park Manzaralı
Junior
Junior Süit, Park Manzaralı, Kule
Room
Deluxe Süit, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x