Chateau Linza Resort

Central Albania, Tiran
Chateau Linza Resort Genel
Chateau Linza Resort Öne Çıkan Resim
Chateau Linza Resort Dış Mekan
Chateau Linza Resort Dış Mekan
Chateau Linza Resort Dış Mekan
Image More +157 fotoğraf
Chateau Linza Resort
Rruga Sotir Caci Central Albania, Tiran

Tiran bölgesindeki Chateau Linza Resort misafirlere dağda, Cable Car ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Arnavutluk Ulusal Bankası ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Toptani Alışveriş Merkezi ile 3,5 km ve Pyramid ile 4,2 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Tiran bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x