Château de Sissi

Upper Normandy, Sassetot-le-Mauconduit
Château de Sissi Genel
Château de Sissi Öne Çıkan Resim
Château de Sissi Dış Mekan
Château de Sissi Dış Mekan
Château de Sissi Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Château de Sissi
Rue Elisabeth d'Autriche Upper Normandy, Sassetot-le-Mauconduit

Sassetot-le-Mauconduit bölgesindeki Château de Sissi misafirlere kırsal bölgede, Tapovan Normandie Spa Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Valmont Manastırı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Caniel Gölü Dinlenme Alanı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Chocolats Hautot Çikolata Müzesi (Çocuklar için Keşif Müzesi) ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Les 3 Roses misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 28 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Sassetot-le-Mauconduit bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2367 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (2nd floor)
Comfort
Comfort Süit
Oda
Oda (Authentic Balneotherapy)
Süit
Süit
Oda
Oda (Elegance)
Oda
Oda (Authentic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x