Château de Salles

Vezac
Château de Salles Genel
Château de Salles Genel
Château de Salles Genel
Château de Salles Öne Çıkan Resim
Château de Salles Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Château de Salles
Route du Château de Salles , Vezac

Château de Salles misafirlere Vezac bölgesinde, golf sahasına yakın, Auvergne Volkan Dağları Bölgesi Doğa Parkı ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede ve Cantal Auvergne Stadium ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Centre de Congrès d'Aurillac ile 7,1 mi (11,4 km) ve Place du Square ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Chateau de Salles ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit, Birden Çok Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı
Room
Superior Oda (Château)
Room
Deluxe Süit
Room
Comfort Oda, Havuz Kullanımı (Résidence)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x