Chateau De Paraza

Cote Du Languedoc, Paraza
Chateau De Paraza Genel
Chateau De Paraza Genel
Chateau De Paraza Öne Çıkan Resim
Chateau De Paraza Dış Mekan
Chateau De Paraza Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Chateau De Paraza
1 Rue du Viala Cote Du Languedoc, Paraza

Paraza bölgesindeki Chateau De Paraza konaklamanızda, Paraza Şatosu ve Canal du Midi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chateau Tourril ile 2,4 mi (3,8 km) ve Reiki Practice JinKei ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Havuz Manzaralı
Süit
Süit (de Paul Riquet)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x