Château de la Bûcherie

Saint-Cyr-en-Arthies
Château de la Bûcherie Genel
Château de la Bûcherie Dış Mekan
Château de la Bûcherie Dış Mekan
Château de la Bûcherie Dış Mekan
Château de la Bûcherie İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Château de la Bûcherie
5 Rue Du Parc , Saint-Cyr-en-Arthies

Saint-Cyr-en-Arthies bölgesindeki Château de la Bûcherie misafirlere bölge parkında, French Vexin Regional Natural Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Seine ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Claude Monet'nin Bahçesi, Giverny ile 12,5 mi (20,1 km) ve Villarceaux Golf ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Restaurant Cambrousse, Château de la Bûcherie misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

32 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Saint-Cyr-en-Arthies bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Park Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x