Chateau de l'Epinay

Anjou, Saint-Georges-sur-Loire
Chateau de l'Epinay Genel
Chateau de l'Epinay Genel
Chateau de l'Epinay Genel
Chateau de l'Epinay Öne Çıkan Resim
Chateau de l'Epinay Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Chateau de l'Epinay
Chateau de l'Epinay Anjou, Saint-Georges-sur-Loire

Saint-Georges-sur-Loire bölgesindeki Chateau de l'Epinay misafirlere tarihi bölgede, Loire Vadisi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chateau de Serrant ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parc de l'Arche ile 5,1 mi (8,3 km) ve Plage de Rochefort ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

L'Orangerie, Chateau de l'Epinay misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve su sebili vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Luxe)
Oda
Oda (Prestige)
Oda
Oda (Charm)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x