Château d'Avesnes Le Castelet

Upper Normandy, Avesnes-en-Bray
Château d'Avesnes Le Castelet Genel
Château d'Avesnes Le Castelet Genel
Château d'Avesnes Le Castelet Genel
Château d'Avesnes Le Castelet Genel
Château d'Avesnes Le Castelet Genel
Image More +57 fotoğraf
Château d'Avesnes Le Castelet
99 Route de Gournay Upper Normandy, Avesnes-en-Bray

Avesnes-en-Bray bölgesindeki Château d'Avesnes Le Castelet misafirlere bölge parkında, Musee de la Ferme de Rome ve Saint Germer de Fly Manastırı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Rouen Katedrali ile 50,2 km (31,2 mi) mesafede.

Château d'Avesnes Le Castelet misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için DVD oynatıcı olan 6 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Les Andelys)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Le Castelet)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Gisors)
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Gerberoy)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x