Chateau Beaulieu de Cléo

Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Abzac
Chateau Beaulieu de Cléo Genel
Chateau Beaulieu de Cléo Öne Çıkan Resim
Chateau Beaulieu de Cléo Dış Mekan
Chateau Beaulieu de Cléo Dış Mekan
Chateau Beaulieu de Cléo İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Chateau Beaulieu de Cléo
1 lieu dit beaulieu Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Abzac

Chateau Beaulieu de Cléo misafirlere Abzac bölgesinde, havaalanı yakınında ve Le Village du Livre ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Chateaux Vieux Mougnac ile 3,7 mi (6 km) ve Chateau La Faviere ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Chateau Beaulieu de Cléo misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Abzac bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (1945)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1961)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x