Chateau Beatrice Bed & Breakfast

Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay
Chateau Beatrice Bed & Breakfast Genel
Chateau Beatrice Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Chateau Beatrice Bed & Breakfast Dış Mekan
Chateau Beatrice Bed & Breakfast Dış Mekan
Chateau Beatrice Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +113 fotoğraf
Chateau Beatrice Bed & Breakfast
333 Tagaytay - Calamba Road Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay

Tagaytay bölgesindeki Chateau Beatrice Bed & Breakfast konaklamanızda, Tagaytay Olivarez College ve Lourdesli Hz. Meryem Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sky Ranch Eğlence Parkı ile 3,1 mi (5 km) ve Ayala Malls Serin Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Wicked Waffle Cafe ideal; otelin café içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (VIP Queen)
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x