Chata Pieniny

Podhale, Lesnica
Chata Pieniny Genel
Chata Pieniny Genel
Chata Pieniny Öne Çıkan Resim
Chata Pieniny Dış Mekan
Chata Pieniny Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Chata Pieniny
Lesnica 147 Podhale, Lesnica

Chata Pieniny misafirlere Leśnica bölgesinde, milli parkta, Tatra Dağları (bölge) yakınında ve Pieniny Ulusal Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Cerveny Klastor Manastırı ile 9,9 mi (15,9 km) ve Nestville Park ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Bu pansiyonda, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis ve valiz dolabı vardır. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x