Charming House iQs

North Adriatic Coast, Venedik
Charming House iQs Genel
Charming House iQs Öne Çıkan Resim
Charming House iQs Dış Mekan
Charming House iQs Dış Mekan
Charming House iQs Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Charming House iQs
Campiello Querini Stampalia Castello 4425 North Adriatic Coast, Venedik

Charming House iQs size Venedik merkezinde, St. Mark's Meydanı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu küçük otel Rialto Köprüsü ile 0,4 mi (0,6 km) ve St. Mark Bazilikası ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Oda
Oda (Charming)
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x