Charming Homestay

Orta Vietnam, Cam Chau
Charming Homestay Genel
Charming Homestay Genel
Charming Homestay Genel
Charming Homestay Genel
Charming Homestay Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Charming Homestay
384A Cua Dai Street Orta Vietnam, Cam Chau

Charming Homestay misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Chua Cau Köprüsü ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Quan Cong Temple ile 1,9 km (1,2 mi) ve Hoi An Gece Pazarı ile 3,5 km (2,2 mi) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room, Garden View
Superior
Superior Single Room, Garden View
Room
Superior Double Room, Garden View
Room
Deluxe Single Room, Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x