Charming Danang

Orta Vietnam, Da Nang
Charming Danang Öne Çıkan Resim
Charming Danang Dış Mekan
Charming Danang Dış Mekan
Charming Danang Dış Mekan
Charming Danang Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Charming Danang
203 Nguyen Van Thoai, Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesindeki Charming Danang konaklamanızda My Khe Plajı ve Han River ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Dragon Köprüsü ile 2,5 km (1,5 mi) ve Vincom Alışveriş Merkezi ile 3,3 km (2 mi) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler (ücretli) kumarhane servisini kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x