Charme Hotel Nevada

Trentino Ski West, Molveno
Charme Hotel Nevada Genel
Charme Hotel Nevada Genel
Charme Hotel Nevada Genel
Charme Hotel Nevada Genel
Charme Hotel Nevada Genel
Image More +42 fotoğraf
Charme Hotel Nevada
Via Paganella, 23 Trentino Ski West, Molveno

Molveno bölgesindeki Charme Hotel Nevada konaklamanızda, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Molveno Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Molveno-Pradel Teleferiği ile 0,6 mi (0,9 km) ve Parco Naturale Adamello Brenta ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

42 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x