Charm House and Cafe

Kuzey Vietnam, Hanoi
Charm House and Cafe Genel
Charm House and Cafe Öne Çıkan Resim
Charm House and Cafe İç Mekan
Charm House and Cafe İç Mekan
Charm House and Cafe İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Charm House and Cafe
so5. Ngo 71, Nguyen Thi Dinh, Trung Hoa Cau Giay Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi (Trung Hòa Nhân Chính) bölgesindeki Charm House and Cafe misafirlere Bilim ve Teknoloji Bakanlığı ve Charmvit Kulesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hoan Kiem Gölü ile 4,7 mi (7,6 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x