Charleston Grand Hotel

Coastal South Karolayna, North Charleston
Charleston Grand Hotel Genel
Charleston Grand Hotel Genel
Charleston Grand Hotel Öne Çıkan Resim
Charleston Grand Hotel Dış Mekan
Charleston Grand Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Charleston Grand Hotel
3640 Dorchester Rd Coastal South Karolayna, North Charleston

Charleston Grand Hotel misafirlere North Charleston bölgesinde, havaalanı yakınında, Charleston Cruise Terminal Limanı ve Charleston Semt Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel College of Charleston ile 6,2 mi (10 km) ve Riverfront Park ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda Charleston Grand Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 128 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. North Charleston bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1800 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Room, Non Smoking
Room
2 Room Suite, 2 Double Beds, Non Smoking
Room
2 Doubles Room, Non Smoking
Room
ADA Room 2 Double Beds, Non Smoking
Room
King Efficiency Suite
Room
King Suite, Non Smoking

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x