Charbel hotel

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
Charbel hotel Genel
Charbel hotel Genel
Charbel hotel Öne Çıkan Resim
Charbel hotel İç Mekan
Charbel hotel Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Charbel hotel
Al Fondok Street Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

Charbel hotel misafirlere Hurgada (Sakkala) bölgesinde, Mahmya ve Sackalla Square ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire New Marina (Yeni Marina) ile 2,2 mi (3,5 km) ve Hurghada City Center Alışveriş Merkezi ile 5 mi (8 km) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 62 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x