Chantillys on the Bay

Efate, Port Vila
Chantillys on the Bay Genel
Chantillys on the Bay Genel
Chantillys on the Bay Genel
Chantillys on the Bay Genel
Chantillys on the Bay Genel
Image More +44 fotoğraf
Chantillys on the Bay
279 Lini Highway Efate, Port Vila

Chantillys on the Bay size Port Vila merkezinde, Tana Russet Plaza Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş ve Nambawan Market & Café ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Georges Pompidou Building ile 0,5 mi (0,7 km) ve Feiawa Park ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Port Vila bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 630 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Küçük Mutfak, Okyanus Manzaralı (Room)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x