Champagnat Praia Hotel

Vila Velha
Champagnat Praia Hotel Genel
Champagnat Praia Hotel Genel
Champagnat Praia Hotel Öne Çıkan Resim
Champagnat Praia Hotel Dış Mekan
Champagnat Praia Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Champagnat Praia Hotel
Av. Champagnat 213 - Praia Da Costa , Vila Velha

Champagnat Praia Hotel misafirlere Vila Velha bölgesinde, plaj yakınında, Praia da Costa Alışveriş Merkezi ve Praia de Itapuã ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Costa Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Praia da Sereia ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak Odası
Room
Master Quadruple Room
Room
Master Triple Room
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x