Chambres d'hotes - Villa la Licorne

Belcodene
Chambres d'hotes - Villa la Licorne Genel
Chambres d'hotes - Villa la Licorne Öne Çıkan Resim
Chambres d'hotes - Villa la Licorne Dış Mekan
Chambres d'hotes - Villa la Licorne Golf
Chambres d'hotes - Villa la Licorne Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Chambres d'hotes - Villa la Licorne
Chemin de la Pouzzaraque , Belcodene

Chambres d'hotes - Villa la Licorne konaklamanızda Belcodene bölgesinde, Sainte-Victoire Golf ile 11,3 km (7 mi) ve Marcel Pagnol'ün Evi ile 20,6 km (12,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Montagne Sainte Victoire Sıradağları ile 21,5 km (13,4 mi) ve Calanques Ulusal Parkı ile 30,8 km (19,1 mi) mesafede.

Table d'hôtes, Chambres d'hotes - Villa la Licorne misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık tenis kortları, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo (Provence)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo (Bali)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x