Chambres d'hôtes et Spa

Aquitaine, Agen
Chambres d'hôtes et Spa Öne Çıkan Resim
Chambres d'hôtes et Spa Dış Mekan
Chambres d'hôtes et Spa Dış Mekan
Chambres d'hôtes et Spa Dış Mekan
Chambres d'hôtes et Spa Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Chambres d'hôtes et Spa
86, rue de Barleté Aquitaine, Agen

Chambres d'hôtes et Spa misafirlere Agen bölgesinde, golf sahasına yakın, Stade Armandie ve Place Goya 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Parc des Expositions Fuar Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Güzel Sanatlar Müzesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve açık özel spa küveti olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x