Chambres d'hôtes de l'Orval

Upper Normandy, Thiergeville
Chambres d'hôtes de l'Orval Öne Çıkan Resim
Chambres d'hôtes de l'Orval Dış Mekan
Chambres d'hôtes de l'Orval Dış Mekan
Chambres d'hôtes de l'Orval Dış Mekan
Chambres d'hôtes de l'Orval Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Chambres d'hôtes de l'Orval
22 Route du Bec de Mortagne Upper Normandy, Thiergeville

Thiergeville bölgesindeki Chambres d'hôtes de l'Orval misafirlere kırsal bölgede, Valmont Manastırı ve Chocolats Hautot Çikolata Müzesi (Çocuklar için Keşif Müzesi) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tapovan Normandie Spa Merkezi ile 6 mi (9,6 km) ve Abbaye de la Trinite ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Chambres d'hôtes de l'Orval misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı (Zen)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı (Safari)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x