Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole

Charancieu
Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole Öne Çıkan Resim
Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole Dış Mekan
Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole Dış Mekan
Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole Dış Mekan
Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole
25 Montée du Château , Charancieu

Charancieu bölgesindeki Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole misafirlere dağda, Domaines des Fauves ve Virieu Şatosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lac de Paladru Gölü ile 9,7 km (6,1 mil) ve Longpra Şatosu ile 13,2 km (8,2 mil) mesafede.

Restoranda Chambres d'Hôtes Chalet la Bachole misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için odalarda düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve bisiklet turu bilgileri vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x