Chambre d'hôtes La Pertuzerie

Poitou-charentes, Saint-Savinien
Chambre d'hôtes La Pertuzerie Öne Çıkan Resim
Chambre d'hôtes La Pertuzerie Dış Mekan
Chambre d'hôtes La Pertuzerie Dış Mekan
Chambre d'hôtes La Pertuzerie Dış Mekan
Chambre d'hôtes La Pertuzerie Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Chambre d'hôtes La Pertuzerie
La Pertuzerie Poitou-charentes, Saint-Savinien

Saint-Savinien bölgesindeki Chambre d'hôtes La Pertuzerie misafirlere kırsal bölgede, Office de Tourisme du Pays Savinois ve Royal Abbey ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Saint Jean d'Angely Müzesi ile 8,4 mi (13,6 km) ve Panloy Şatosu ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Chambre d'hôtes La Pertuzerie misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x