Chambre d'hôtes La Paillote

Poitou-charentes, Virson
Chambre d'hôtes La Paillote Öne Çıkan Resim
Chambre d'hôtes La Paillote Banyo Özellikleri
Chambre d'hôtes La Paillote Banyo Özellikleri
Chambre d'hôtes La Paillote Oda
Chambre d'hôtes La Paillote Oda
Chambre d'hôtes La Paillote
6 Chemin de Maillezais Poitou-charentes, Virson

Virson bölgesindeki Chambre d'hôtes La Paillote konaklamanızda Marais Poitevin Bölge Doğa Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Meryem Ana Göğe Kabul Kilisesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Week N GO Vertig o Parc ile 10,9 mi (17,5 km) ve Parc des Expositions de La Rochelle ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Table d'Hôte, Chambre d'hôtes La Paillote misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x