Chambre Cosy

Cote Du Languedoc, Agde
Chambre Cosy Genel
Chambre Cosy Genel
Chambre Cosy Genel
Chambre Cosy Genel
Chambre Cosy Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Chambre Cosy
7 impasse de Panaréa Cote Du Languedoc, Agde

Agde bölgesindeki Chambre Cosy misafirlere alışveriş bölgesinde, Canal du Midi ve Musee Agathois Yerel Tarih ve Sanat Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Plage Naturiste Cap d'Agde ile 4,4 mi (7,1 km) ve Agde Katedrali ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Chambre Cosy misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda buzdolabı ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda bir gün sonrasında sezonluk açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x