Cham Oasis Nha Trang Resort Condotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Cham Oasis Nha Trang Resort Condotel Genel
Cham Oasis Nha Trang Resort Condotel Genel
Cham Oasis Nha Trang Resort Condotel Genel
Cham Oasis Nha Trang Resort Condotel Dış Mekan
Cham Oasis Nha Trang Resort Condotel Dış Mekan
Image More +128 fotoğraf
Cham Oasis Nha Trang Resort Condotel
304, 2/4 Street Vinh Phuoc Orta Vietnam, Nha Trang

Nha Trang bölgesindeki Cham Oasis Nha Trang Resort Condotel misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Po Nagar Cham Kuleleri ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Dam Pazarı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Uzun Thanh Galerisi ile 2,2 km ve Nha Trang Katedrali ile 2,6 km mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 5 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 359 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit (Uma, For 2 Persons)
Grand
Grand Süit (For 2 Persons)
Room
Premier Süit (Uma, For 4 Persons)
Room
Grand Süit (For 4 Persons)
Room
Süit (Kubera King, For 4 Persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x