Chalets Izia

Espace Killy, Val-d'Isere
Chalets Izia Öne Çıkan Resim
Chalets Izia Oda Düzeni
Chalets Izia Oda Düzeni
Chalets Izia Oda Düzeni
Chalets Izia Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Chalets Izia
Rue de la Legettaz Espace Killy, Val-d'Isere

Chalets Izia misafirlere Val-d'Isere bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Val-d'Isere Kayak Merkezi ile Solaise Teleferiği 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu rezidans Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 4,6 mi (7,3 km) ve Tignes Kayak Merkezi ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Misafirler için 51 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu rezidansta ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 4 Yatak Odası, Şömine
Apart
Apart Daire, 4 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şömine
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şömine
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x