Chalet Rec dels Noguers

İspanyol Pyrénées Dağları, Castellciutat
Chalet Rec dels Noguers Öne Çıkan Resim
Chalet Rec dels Noguers Dış Mekan
Chalet Rec dels Noguers Dış Mekan
Chalet Rec dels Noguers Dış Mekan
Chalet Rec dels Noguers Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Chalet Rec dels Noguers
Carrer Rec de les Nogueres 1 İspanyol Pyrénées Dağları, Castellciutat

La Seu d'Urgell bölgesindeki Chalet Rec dels Noguers misafirlere dağda, Torre Solsona ve La Seu d'Urgell Katedrali 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Urgell Piskoposluk Müzesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Aravell Golf ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, asansör ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo (External Bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x