Chalet La Perle d'Oisans

French Alps, Vaujany
Chalet La Perle d'Oisans Genel
Chalet La Perle d'Oisans Genel
Chalet La Perle d'Oisans Genel
Chalet La Perle d'Oisans Genel
Chalet La Perle d'Oisans Genel
Image More +93 fotoğraf
Chalet La Perle d'Oisans
15 rue du Caroux French Alps, Vaujany

Vaujany bölgesindeki Chalet La Perle d'Oisans misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Les Grandes Rousses ile Vaujany-Villette Teleferiği 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Les Deux Alpes Kayak Merkezi ile 17,2 mi (27,7 km) ve Alpe d'Huez Kayak Merkezi ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 4 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 5 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x