Chalet Hotel le Castel

Northern Alps, Les Praz-de-Chamonix
Chalet Hotel le Castel Genel
Chalet Hotel le Castel Genel
Chalet Hotel le Castel Genel
Chalet Hotel le Castel Genel
Chalet Hotel le Castel Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Chalet Hotel le Castel
100 Route des Tines Northern Alps, Les Praz-de-Chamonix

Chamonix-Mont-Blanc bölgesindeki Chalet Hotel le Castel misafirlere tarihi bölgede, Chamonix Golf Club ve Les Praz - Flegere Kayak Teleferiği ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Montenvers Tramvayı ile 3,1 km (2 mi) ve Planards Macera Parkı ile 3,5 km (2,2 mi) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Flocon)
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı (Glacier)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı (Cristal)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x