Chalet del Sole

Valtelline Vadisi, Italian Alps
Chalet del Sole Genel
Chalet del Sole Öne Çıkan Resim
Chalet del Sole İç Mekan
Chalet del Sole Oda Düzeni
Chalet del Sole Oda Düzeni
Image More +60 fotoğraf
Chalet del Sole
Via Molin 447 Valtelline Vadisi, Italian Alps

Livigno bölgesindeki Chalet del Sole konaklamanızda, Valtellina Kayak Merkezi ve Val Federia ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu küçük otel Livigno Kayak Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Cassana Kayak Teleferiği ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 15 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın ve buzdolabı isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Sole)
Stüdyo
Stüdyo (Nuvola)
Apart
Apart Daire (Savona)
Room
Stüdyo (Rin)
Room
Stüdyo (La Stua)
Room
Apart Daire (Lampo)
Room
Apart Daire, Zemin Kat (Lago)
Room
Apart Daire, Zemin Kat (Terra)
Room
Apart Daire (Luna)
Room
Apart Daire (Stelle)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x