Chalet Antoine serviced apartments by Mirabeau

Zermatt
Chalet Antoine serviced apartments by Mirabeau Genel
Chalet Antoine serviced apartments by Mirabeau Öne Çıkan Resim
Chalet Antoine serviced apartments by Mirabeau Dış Mekan
Chalet Antoine serviced apartments by Mirabeau Kahvaltı
Chalet Antoine serviced apartments by Mirabeau Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Chalet Antoine serviced apartments by Mirabeau
5 u. Mattenstrasse , Zermatt

Chalet Antoine serviced apartments by Mirabeau misafirlere Zermatt bölgesinde, golf sahasına yakın, Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile Zermatt Visitor Center 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu daire Zermatt-Furi Teleferiği ile 0,1 mi (0,1 km) ve Zermatt - Furi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar sunulur. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve bisiklet turu bilgileri vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve kilitli dolap vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x