Chalemar Hotel Pousada

Baia Formosa
Chalemar Hotel Pousada Genel
Chalemar Hotel Pousada Genel
Chalemar Hotel Pousada Öne Çıkan Resim
Chalemar Hotel Pousada Dış Mekan
Chalemar Hotel Pousada Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Chalemar Hotel Pousada
Av. Costeira, 40 - Orla Marítima , Baia Formosa

Chalemar Hotel Pousada misafirlere Baia Formosa bölgesinde, plajda, Pontal de Baía Formosa ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Praia Formosa ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Araraquara Gölü ile 5,1 mi (8,2 km) ve Barra de Cunhau ile 8,4 mi (13,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x