Chalé no Condominio Porto do Sol

Tibau Do Sul
Chalé no Condominio Porto do Sol Genel
Chalé no Condominio Porto do Sol Öne Çıkan Resim
Chalé no Condominio Porto do Sol Dış Mekan
Chalé no Condominio Porto do Sol Dış Mekan
Chalé no Condominio Porto do Sol Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Chalé no Condominio Porto do Sol
Av. Baía dos Golfinhos, 58 , Tibau Do Sul

Chalé no Condominio Porto do Sol misafirlere Tibau do Sul bölgesinde, plaj yakınında, Pipa Plajı ve Dolphins Körfezi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pipa Ekolojik Korunağı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Love Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Dağ Evi, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x