CHA Private Apts Aruba Beach

South East Queensland, Broadbeach
CHA Private Apts Aruba Beach Öne Çıkan Resim
CHA Private Apts Aruba Beach Dış Mekan
CHA Private Apts Aruba Beach Dış Mekan
CHA Private Apts Aruba Beach Dış Mekan
CHA Private Apts Aruba Beach Oda Manzaraları
Image More +39 fotoğraf
CHA Private Apts Aruba Beach
Cnr Queensland Ave & Surf Parade South East Queensland, Broadbeach

CHA Private Apts Aruba Beach misafirlere Gold Coast merkezinde, The Oasis Alışveriş Merkezi ve Broadbeach Beach ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire The Star Gold Coast ile 0,4 mi (0,7 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x