CH Recoleta Suites

Buenos Aires
CH Recoleta Suites Genel
CH Recoleta Suites Öne Çıkan Resim
CH Recoleta Suites Dış Mekan
CH Recoleta Suites Dış Mekan
CH Recoleta Suites Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
CH Recoleta Suites
Junin 1733 Recoleta , Buenos Aires

CH Recoleta Suites konaklamanızda, Buenos Aires merkezinde, Recoleta Alışveriş Merkezi ve Recoleta Mezarlığı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel N. S. Pilar İlçesi ile 0,1 km (0,1 mil) ve Museo Nacional de Bellas Artes ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

CH Recoleta Suites misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Superior
Superior Stüdyo
Superior
Superior Stüdyo, Şehir Manzaralı
Room
Stüdyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x