CGH Résidences & Spas Les Fermes de Sainte Foy

Northern Alps, Sainte-Foy-Tarentaise
CGH Résidences & Spas Les Fermes de Sainte Foy Genel
CGH Résidences & Spas Les Fermes de Sainte Foy Öne Çıkan Resim
CGH Résidences & Spas Les Fermes de Sainte Foy Dış Mekan
CGH Résidences & Spas Les Fermes de Sainte Foy Dış Mekan
CGH Résidences & Spas Les Fermes de Sainte Foy Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
CGH Résidences & Spas Les Fermes de Sainte Foy
Sainte Foy Station Northern Alps, Sainte-Foy-Tarentaise

CGH Résidences & Spas Les Fermes de Sainte Foy misafirlere Sainte-Foy-Tarentaise bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Sainte-Foy-Tarentaise Kayak Merkezi ile Grand Plan Kayak Teleferiği 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 4,7 mi (7,6 km) ve Val-d'Isere Kayak Merkezi ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu rezidansta ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x