CG-Ala The Coffee Grove

Vayittiri
CG-Ala The Coffee Grove Öne Çıkan Resim
CG-Ala The Coffee Grove Dış Mekan
CG-Ala The Coffee Grove Yerinde Yemek
CG-Ala The Coffee Grove Yerinde Yemek
CG-Ala The Coffee Grove Yerinde Yemek
Image More +73 fotoğraf
CG-Ala The Coffee Grove
PP 1/420, DFO Estates Near 12th bridge , Vayittiri

Vayittiri bölgesindeki CG-Ala The Coffee Grove konaklamanızda Hornbill Park ve Koottamundu Glass Temple ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bandipur Ulusal Parkı ile 31,5 mi (50,7 km) ve Pookode Gölü ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Villa, Birden Çok Yatak, Havuz Manzaralı
Family
Family Kır Evi, Birden Çok Yatak
Room
Çadır, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Villa, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x