Cerdeira - Home for Creativity

Aldeias Do Xisto, Lousa
Cerdeira - Home for Creativity Genel
Cerdeira - Home for Creativity Genel
Cerdeira - Home for Creativity Genel
Cerdeira - Home for Creativity Genel
Cerdeira - Home for Creativity Genel
Image More +152 fotoğraf
Cerdeira - Home for Creativity
Lugar da Cerdeira Cerdeira Aldeias Do Xisto, Lousa

Cerdeira - Home for Creativity konaklamanızda Lousa bölgesinde, Lousa Kalesi ile 10,5 km (6,5 mi) ve Senhora da Piedade Nehri Plajı ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu tatil evi Swing of Lousã ile 16,1 km (10 mi) ve Serpin Nehri Plajı Parkı ile 17,3 km (10,7 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Café da Videira ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve divan/sedir gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Ev, 1 Yatak Odası (Árvore)
Basic
Basic Ev, 1 Yatak Odası (Forno)
Superior
Superior Ev, 1 Yatak Odası (Vale)
Superior
Superior Ev, 1 Yatak Odası (Vizinhas)
Comfort
Comfort Ev, 1 Yatak Odası (Janela)
Comfort
Comfort Ev, 1 Yatak Odası (Escada)
Superior
Superior Ev, 1 Yatak Odası (Sol)
Superior
Superior Ev, 1 Yatak Odası (Estórias)
Family
Family Ev (Casa da Azeitona)
Romantic
Romantic Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x