Centro Storico B&B

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
Centro Storico B&B Genel
Centro Storico B&B Öne Çıkan Resim
Centro Storico B&B Dış Mekan
Centro Storico B&B Dış Mekan
Centro Storico B&B Dış Mekan
Image More +118 fotoğraf
Centro Storico B&B
Via Andrea Vignes 2/b Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Centro Storico B&B konaklamanızda, Lecce merkezinde, Chiesa di San Matteo yakınında ve Roma Amfi Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu konak otel Piazza Sant'Oronzo ile 1,5 km (0,9 mil) ve Piazza del Duomo ile 1,7 km (1 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 odada terasta özel spa küveti ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Barok stili konak otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Santa Croce)
Room
Superior Süit (for 2 people Astore)
Room
Deluxe Süit (for 3 people San Matteo)
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo (Santa Chiara)
Room
Deluxe Süit
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x