Centro Olaya

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Centro Olaya Genel
Centro Olaya Genel
Centro Olaya Genel
Centro Olaya Genel
Centro Olaya Genel
Image More +29 fotoğraf
Centro Olaya
Olaya Street 7590 Wadi Al-Artwi Orta Suudi Arabistan, Riyad

Centro Olaya konaklamanızda Riyad merkezinde, Panorama Alışveriş Merkezi ve Kral Fahad Ulusal Kütüphanesi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sahara Alışveriş Merkezi ile 7,1 km ve Al Watan Parkı ile 7,5 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için C.TASTE International ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

156 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Barok stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Riyad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2680 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Centro)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Centro)
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Centro)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Centro High Floor)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Centro High Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x