Centro Hotel Turku

Batı Finlandiya, Turku
Centro Hotel Turku Genel
Centro Hotel Turku Genel
Centro Hotel Turku Genel
Centro Hotel Turku Genel
Centro Hotel Turku Genel
Image More +47 fotoğraf
Centro Hotel Turku
Yliopistonkatu 12a Batı Finlandiya, Turku

Centro Hotel Turku misafirlere Turku merkezinde, Kinopalatsi Movie Theater Complex, Turku ve Turku Pazar Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Viking Line Terminal ile 2,4 mi (3,9 km) ve Turku Limanı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 62 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Turku bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 25 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda (inc. Tapas Buffet)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Queen Room
Room
King Room
Room
Piccolo Room
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x